Lokalhistorisk skovtur til Frederiksdal

Lokalhistorisk skovtur til Frederiksdal

Mandag den 6. maj 2019 kl. 18.30

Mårslet Sogns Lokalhistoriske Forening inviterer sine medlemmer til en vandretur gennem den forårsgrønne Vilhelmsborg Skov.

Vi mødes på Vilhelmsborg, hvor der er mulighed for at parkere. Vores mål for turen er at besøge den gamle skovriderbolig Frederiksdal, som ligger i den østligste ende af skoven.

På Frederiksdal tager ejer og arkitekt Ib Møller imod os og fortæller om Frederiksdals historie indtil nu.

Vi er inviteret ind at se en lang række flotte miniaturemodeller af hestekøretøjer, som er fremstillet af Ejnar Meldgaard Christensen, én af Ib Møllers tidligere ansatte i arkitektfirmaet. Ib Møller vil naturligvis også fortælle os om hestekøretøjerne. Dog er der én af modellerne, som vi kun ser et billede af, men det er der en særlig grund til. Ib Møller har også skrevet en række bøger, som der er mulighed for at købe denne aften, bl.a. om Vilhelmsborgs 500 års historie med forord af Prins Henrik.

Når vi er mætte af indtryk og gode historier vandrer vi tilbage til Vilhelmsborg af en ny sti med lidt fortælling undervejs.

Der er ingen servering denne aften, så husk evt. en drikkedunk eller termokande.  Der er ingen tilmelding og turen er gratis for medlemmer.

Mødested:

Kl. 18.30 ved P-pladsen nær Vilhelmsborgs hovedbygning.

Kl. ca. 19 besøger vi Frederiksdal, Beder Landevej 4. Dårligt gående har mulighed for at møde os her.

Kl. 20 – 20.30 vandrer vi tilbage

Kl. ca. 21 forventet ankomst til Vilhelmsborg.

Der er ca. 1 km hver vej.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.